Game of Money

WHO WE ARE

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που μοιράζονται τις γνώσεις και τα βιώματά τους με σκοπό να εκπαιδεύσουμε τους ανθρώπους να αποκτήσουν τη σωστή νοοτροπία απέναντι στο χρήμα και τη ζωή.

WHY WE DO IT

Ενδυναμώνουμε τους ανθρώπους να αποκτήσουν οικονομική ελευθερία και να δημιουργήσουν τη ζωή που ονειρεύονται.

HOW WE DO IT

Μέσα από την εκπαιδευτική μας πλατφόρμα ”Μάθε το παιχνίδι του χρήματος”, e-courses και σεμινάρια, διαδικτυακές κοινότητες, φυσικά μέσα από το σταθερά #1 podcast στην Ελλάδα στη χρηματοοικονομική παιδεία, και με ατελείωτο δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό στο youtube, τo discord και τα υπόλοιπα social media.
 

Timeline

Δημιουργία Σεμιναρίου "Μάθε το Παιχνίδι του Χρήματος"
2018
Δημιουργία της πλατφόρμας "Μάθε το Παιχνίδι του Χρήματος"
2019
Γνωριμία Αλεξίου & Αλεξίας
2019
Δημιουργία Podcast "Μάθε το Παιχνίδι του Χρήματος"
2020
Δημιουργία των πρώτων e-courses
2020
Κατάταξη ως #1 Business Podcast στην Ελλάδα
2020
Μαρίνα joins the team
2021
Κατάταξη ως #1 Podcast στην Ελλάδα
2022
Δημιουργία Game of Money Club
2022
Δημιουργία NFT Club
2022
1ο Event στην Ελλάδα στο Metaverse
2022
Over 500k total plays στο podcast Μάθε το παιχνίδι του χρήματος
2023
Game of Money Club trip to Romania - Meet with Robert Kiyosaki
2023
1o βιωματικό σεμινάριο ''ΠΑΙΞΕ + ΜΑΘΕ το σωστό παιχνίδι του χρήματος'', Cashflow by Robert Kiyosaki.
2023

Bios

Αλέξιος Βανδώρος

Ο Αλέξιος Βανδώρος είναι ο εμπνευστής και δημιουργός της πλατφόρμας "Μάθε το παιχνίδι του χρήματος". Είναι αρχιτέκτονας και τα τελευταία 15 χρόνια έχει δημιουργήσει πολλά επιχειρηματικά projects σε διαφορετικούς τομείς και κλάδους της οικονομίας.

Επιχειρηματικά αναπτύσσει τον όμιλο επιχειρήσεων του VaCo Group στους τομείς της αρχιτεκτονικής, διακόσμησης, κατασκευής και αντιπροσώπευσης επίπλων πανελλαδικά. Είναι συνιδρυτής και CEO της εισηγμένης στο χρηματιστήριο εταιρίας WEALTH AVENUE PLC που επενδύει κυρίως σε hard assets περιουσιακά στοιχεία αξίας που αποφέρουν επαναλαμβανόμενο εισόδημα, κυρίως μέσα από το Real Estate. Επιπλέον είναι συνέταιρος και εκπαιδευτής στο Αποφασίζω, τον #1 οργανισμό προσωπικής ανάπτυξης στην Ελλάδα.

Είναι ο δημιουργός του #1 Business Podcast στην Ελλάδα “Μάθε το Παιχνίδι του Χρήματος”, καθώς και μιας σειράς από εκπαιδευτικά online courses.

Marina Laspas

Η Marina Laspas είναι η Brand Strategist και Creative Director του Game of Money με background στην επικοινωνία, τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και τις πωλήσεις.

Οι σπουδές της, στην Κοινωνιολογία και τις Επικοινωνίες, σε συνδυασμό με την εκπαίδευση στο Digital & Social Media Marketing την οδήγησαν στη δημιουργία ενός μοντέλου επικοινωνίας που περιστρέφεται γύρω από το Personal Branding και την άμεση σύνδεση του με το κοινωνικό αποτύπωμα. Το «Make an income while making an impact» είναι το μότο της.

Πιστεύει ότι τα soft skills είναι οι αναδυόμενες υπερδυνάμεις των επιχειρήσεων και ότι ο καθένας μπορεί να πετύχει ότι θελήσει αρκεί να έχει πίστη στο όραμά του.

Game of Money Team

Σταύρος Παπουτσέλλης

GOM Gaming Manager

Ο Σταύρος Παπουτσέλλης είναι ιδρυτής της S.M. art Engineering Papoutsellis και έχει σπουδάσει Πολιτικός Μηχανικός με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στο Δομοστατικό σχεδιασμό και την ανάλυση κατασκευών. Συνδυάζει τη γνώση και την νέα τεχνολογία με την εμπειρία των 50 ετών του τεχνικού γραφείου της οικογένειας του, προσφέροντας αναβαθμισμένες και ευέλικτες λύσεις στον κόσμο των ακινήτων.

Είναι εκπαιδευτής στα σεμινάρια και τις ακαδημίες του “ΑποφασίΖΩ” από το 2020, πιστοποιημένος Ho’oponopono advanced practitioner με εκπαίδευση στο Self I-Dentity through Ho’oponopono® (SITH®) και εκπαιδευτής Ενηλίκων αναγνωρισμένος από το Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Η φιλοσοφία του είναι ότι μπορείς να επιτύχεις το απίθανο και να καταφέρεις το ανέφικτο.

Ειρήνη Αιχμαλωτίδη

GOM Project Manager

Η Ειρήνη Αιχμαλωτίδη είναι η Project Manager της ομάδας του Game of Money. Σπουδάζει στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΟΠΑ ενώ παράλληλα έχει αναλάβει τη διαχείριση του GoM podcast καθώς και τη διοργάνωση των events και σεμιναρίων.

Ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με το Game of Money στα 19 της, όπου και συμμετείχε εθελοντικά. Το ενδιαφέρον της για τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και την επικοινωνία σε συνδυασμό με την ανάμειξη της σε εθελοντικούς οργανισμούς του πανεπιστημίου, την οδήγησαν στο να γίνει υπεύθυνη και για την εθελοντική ομάδα «GoM Volunteers». Πιστεύει πως μέσω αυτής όλο και περισσότερα νεαρά άτομα θα μπορέσουν να αναπτύξουν την οικονομική τους παιδεία , μαθαίνοντας το σωστό παιχνίδι του χρήματος! 

 

Άγγελος Φανουράκης

Discord Community Manager

Ο Άγγελος Φανουράκης σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ, διοργανώνει special events και είναι ιδρυτής της mecAdventures, με την οποία διοργανώνει εκπαιδευτικές εκδρομές στο εξωτερικό με το τμήμα του.

Γνώρισε το Game of Money στα 18 του και χάρη σε αυτό του έχουν ανοιχτεί δρόμοι που ο ίδιος δεν περίμενε.