Μάθε το παιχνίδι του χρήματος

Η πλατφόρμα δημιουργήθηκε το 2019 από τον Αλέξιο Βανδώρο και το 2020 μαζί με την Αλεξία Βασδέκη δημιούργησαν το podcast “Μάθε το Παιχνίδι του Χρήματος”. H ομάδα σταδιακά μεγάλωσε και όλοι μαζί έχουμε δημιουργήσει μία σειρά από σεμινάρια και e-courses.
 
Το όραμα μας είναι να ενδυναμώνουμε τους ανθρώπους να αποκτήσουν οικονομική ελευθερία και να δημιουργήσουν τη ζωή που ονειρεύονται. Βοηθάμε τους ανθρώπους να αλλάξουν νοοτροπία, να βγουν από τα πλαίσια αναφοράς τους και τους δείχνουμε το δρόμο για να πετύχουν τα όνειρα τους, γιατί… ποτέ δεν είναι αργά για μία νέα αρχή! 
 
Στα πλαίσια των επιμορφωτικών μας δράσεων και σε συνδυασμό με την πρακτική επιχειρηματική άσκηση, έχουμε δημιουργήσει μία σειρά κορυφαίων eCourses με κεντρικό θέμα: “Μάθε το σωστό παιχνίδι του χρήματος!”.

Μάθε την τέχνη της αυτοπειθαρχίας!

Ο χρόνος είναι χρήμα

Μάθε το παιχνίδι του χρήματος!

Μαζί δημιουργούμε μια νέα ζωή!

Διασπορά χαρτοφυλακίου και τα 10 συχνότερα λάθη των επενδυτών

Στόχος

Θα μάθεις πώς παίζεται το σωστό παιχνίδι του χρήματος και πώς μπορείς να αποκτήσεις τη νοοτροπία του «πλούσιου». Το παιχνίδι του χρήματος ξεκινά και είναι γεμάτο εκπλήξεις! Γίνε ο καλύτερος παίκτης.

Xρόνος

Αν δεν έχεις ελεύθερο χρόνο και δεν έχεις οικονομική άνεση τότε κάτι κάνεις πολύ λάθος.

Δραστηριότητα

Κάνε αυτό που αγαπάς. Αν δεν αποφέρει τα χρήματα που θέλεις, δημιούργησε συμπληρωματική υποδομή γύρω από αυτό που θα καλύπτει την ενασχόλησή σου.

Αλλαγή

Μη συνεχίζεις να κάνεις αυτό που έμαθες στα 18. Άλλαξε αντικείμενο, εργασία, ζωή. Ανακάλυψε νέες στεριές αφήνοντας το δικό σου λιμάνι.

Αναπτύξου

Γίνε ο καλύτερος που μπορείς. Δώσε αύξηση στον εαυτό σου! Μόνο εσύ μπορείς!

Μορφώσου

Μη μαζεύεις ανούσια χαρτιά πιστοποιήσεων και πτυχίων. Ανέπτυξε τις δεξιότητές σου και πούλησέ τες ακριβά.

Απόκτησε το 5ώρο online σεμινάριο
«Μάθε το παιχνίδι του χρήματος», από 299€ μόνο 99€!

Απόκτησε το 5ώρο online σεμινάριο
«Μάθε το παιχνίδι του χρήματος», από 299€ μόνο 79€!