Συμπλήρωσε την φόρμα και πάρε τα δώρα στο email σου:

Πάρε τα δώρα σου!

* indicates required

Επίλεξε τους τρόπους που θέλεις να επικοινωνεί μαζί σου το Game Of Money:

Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή πατώντας στο link που υπάρχει στο κάτω μέρος των emails. Για περισσότερες πληροφορίες για την πολιτική απορρήτου μπορείς να δεις στην ιστοσελίδα μας εδώ: https://gameofmoney.gr/privacy-policy/

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Free E-courses

Πως το TikTok έρχεται να αλλάξει το παιχνίδι!

Θέλεις να μάθεις πως να αξιοποιήσεις το εργαλείο αυτό  πάνω στο δικό σου brand για να αποκτήσεις ένα δυνατό όνομα, για να ξεχωρίσεις στην αγορά, για να δημιουργήσεις μία μεγάλη κοινότητα ανθρώπων και για να αναπτύξεις την επιχείρηση σου;

Αν νιώθεις ότι δεν έχεις το χρόνο να κάνεις όλα όσα θες, τότε δες το ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΝΤΕΟ για να μάθεις πως μπορείς να βρεις
10 επιπλέον ώρες μέσα στην εβδομάδα σου, ώστε να έχεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου, τους φίλους σου, την οικογένειά σου, το project που θες να ξεκινήσεις ή ότι άλλο ονειρεύεσαι να πετύχεις!

Gια να έχεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου, τους φίλους σου, την οικογένειά σου, το project που θες να ξεκινήσεις ή ότι άλλο ονειρεύεσαι να πετύχεις!

E-book Αλέξιου

"Το πραγματικό μου ονοματεπώνυμο"

Το personal brand είναι «η εικόνα, η σκέψη και το συναίσθημα που εμείς δημιουργούμε στους άλλους, ύστερα από κάθε επαφή και επικοινωνία μαζί τους». Το τι έχει δημιουργήσει έναν άνθρωπο και τι τον έχει φέρει μέχρι εδώ σήμερα, είναι πράγμα περίεργο και μυστικό.