Οικονομικός προϋπολογισμός

Η σημασία του προσωπικού (και οικογενειακού) οικονομικού προϋπολογισμού!

Παρακολούθησε τα έξοδα και το εισόδημά σου για να καταλάβεις που πηγαίνουν τα χρήματά σου.

Ξέρεις ακριβώς τις πηγές εσόδων σου κάθε μήνα; Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το γνωρίζουν. Και ακόμα λιγότεροι ξέρουν που ακριβώς πηγαίνει το εισόδημα τους.

Όπως εξηγήσαμε και στο Επεισόδιο.003 του Podcast “Μάθε το παιχνίδι του χρήματος” αλλά και στο eCourse “Μάθε το παιχνίδι του χρήματος”, αυτό μπορεί να ακούγεται απλό, αλλά υπάρχει συχνά ένα κενό ανάμεσα σε αυτό που πιστεύουμε ότι ξοδεύουμε και σε ό,τι ξοδεύουμε πραγματικά.

Με έναν προσωπικό ή οικογενειακό προϋπολογισμό (ή budget αν προτιμάτε), αυτό που κάνουμε είναι να υπολογίσουμε τα έσοδα που θα έχουμε στο μέλλον, και βάσει αυτής της πρόβλεψης να δούμε τι έξοδα θα μπορούμε να κάνουμε σε αυτήν την περίοδο. Ο σκοπός μας είναι να έχουμε μία γενικότερη ιδέα για το τι θα κάνουμε με το πορτοφόλι μας στο άμεσο μέλλον, ώστε να καλύψουμε τις υποχρεώσεις μας, να κάνουμε αποταμίευση για τις μελλοντικές μας ανάγκες, και να προλάβουμε τυχόν έκτακτα έξοδα που μπορεί να προκύψουν και να μας φέρουν σε δύσκολη θέση.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου παρακάτω και θα σου έρθει αυτόματα με email ένα αρχείο (excel) από την επιχειρηματική μας ομάδα, στο οποίο μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου οικονομικό προϋπολογισμό, εύκολα, άνετα και απλά!

Subscribe

* indicates required

Επίλεξε τους τρόπους που θέλεις να επικοινωνεί μαζί σου το L-Team:

Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή πατώντας στο link που υπάρχει στο κάτω μέρος των emails. Για περισσότερες πληροφορίες για την πολιτική απορρήτου μπορείς να δεις στην ιστοσελίδα μας εδώ: https://gameofmoney.gr/privacy-policy/

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Game of Money